PlusWonen

PlusWonen is een sterk woningconcept voor de ontwikkeling en bouw van grondgebonden woningen en daarmee heel interessant voor beleggers en woningcorporaties. Het staat voor duurzaam bouwen met eindeloze mogelijkheden door de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt.

De ambitie van VolkerWessels met het concept is het verbeteren van levenskwaliteit. Duurzaamheid maakt daarvan een belangrijk onderdeel uit. Duurzaamheid binnen het PlusWonen concept gaat verder dan slechts energiebesparing, CO2-reductie of verantwoord grondstoffengebruik. Voor onze opdrachtgevers willen wij woningen realiseren die de omgeving ten goede komen; en voor de bewoners willen we een gezonde, veilige en comfortabele leefomgeving creëren.

DUURZAAM & VEELZIJDIG

PlusWonen is een slim totaalconcept en in de loop der jaren uitgegroeid tot een waardevolle bouwsteen voor de stad van de toekomst. Het integreert elk facet dat voor ontwikkeling en uitvoering van woningbouw van belang is, en geeft alle ruimte om in te spelen op de wensen van de woonconsument. Ieder soort woning is mogelijk – van grondgebonden tot appartement – waardoor alle denkbare doelgroepen bediend kunnen worden. Daarnaast zijn we door de jaren heen altijd bezig geweest met het doorontwikkelen en optimaliseren van het concept. Dit heeft geleid tot een hoge bouwsnelheid en dus een korte uitvoeringstijd. Door deze korte doorlooptijd zijn de financierings- en rentelasten beperkt.

IBB Kondor is een ervaren bouwer en ontwikkelaar van het PlusWonen-concept.  Zo hebben wij onder andere de projecten Brunelkamp en Hollandshof uitgewerkt en gerealiseerd via het PlusWonen concept.

Projecten

Alle projecten
+