Home Overteylingen

Overteylingen

Sassenheim

IBB Kondor realiseert 12 villa's in Sassenheim. De villa's worden deels omsloten door het water van de Teylingervaart en liggen op slechts 500 meter afstand van het dorpscentrum. Het plangebied heeft de naam ‘Overteylingen’ meegekregen.

Overteylingen bestaat uit 4 vrijstaande villa’s en 8 twee-onder-een-kapvilla’s. De bouwstijl is een verfijnde respons met referenties naar de historische locatie. De villa’s zijn eigentijds, duurzaam, ruim en worden luxe afgewerkt. Daarnaast zijn de villa’s door de kopers naar eigen wens aan te passen door het ruime aanbod aan kopersopties.


Beperkte bouwplaats

Doordat de woningen gerealiseerd worden midden in een reeds bebouwde omgeving is de ruimte op de bouwplaats beperkt. Daarnaast is ook de af- en aanvoer van materialen complex. Om het verkeer in de wijk zo veel mogelijk te ontlasten, realiseren we een aparte tijdelijke brug voor het transportverkeer over de Teylingervaart.

Planning

De realisatie van de woningen is begin 2018 van start gegaan. IBB Kondor is naast de realisatie van de woningen ook verantwoordelijk voor de inrichting van het openbaar gebied. Naar verwachting worden de woningen in het voorjaar van 2019 opgeleverd. 

Feiten

 • Opdrachtgever
  Kondor Wessels Projecten
 • Architect
  Van Egmond Totaalarchitectuur
 • Constructeur
  Aveco de Bondt
 • Categorie
  Woningbouw
 • Status:
  In uitvoering
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  In uitvoering

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Wethouder Brekelmans legt eerste steen Overteylingen

Actueel

In het 1e kwartaal van 2018 is IBB Kondor gestart met de bouw van 12 villa’s in Overteylingen. De realisatie verloopt...

+