icon-arrow-right
Home One of a Kind

One of a Kind

Gouda

In samenwerking met Boele & van Eesteren heeft IBB Kondor ‘One of a Kind’ te Gouda gerealiseerd. ‘One of a Kind’ is een schitterend appartementencomplex aan de Ronsseweg. Het omvat 33 grote, luxe afgewerkte appartementen. De realisatie is in mei 2016 gestart en heeft ongeveer een jaar geduurd.  

One of a Kind bestaat uit drie- en vierkamerappartementen met oppervlakten tussen 104 en 133 m² en kent acht verschillende woningtypen. Het complex heeft een parkeergarage onder het gebouw, die met een lift bereikbaar is vanaf de appartementen. Daarnaast is elk appartement voorzien van een comfortabele buitenruimte zoals een terras, loggia of balkon.

De appartementen van ‘One of a Kind’ bieden luxe woonruimte op loopafstand van het centrum van Gouda en vlakbij het station. Het zevenlaagse complex is ontworpen met oog voor detail. Dit is eveneens goed zichtbaar bij de inrichting van het gebied eromheen; aan de ene kant liggen de woningen direct aan het water, aan de andere kant ligt een sfeervol plein met groen en fraaie waterpartijen.

Interieurontwerpen Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum heeft speciaal voor ‘One of a Kind’ een aantal interieur ontwerpen gemaakt. In zijn ontwerpen ligt de focus op een samenwonend stel. Voor drie appartementen heeft hij een eigen variant ontworpen, waarbij hij zich heeft laten leiden door de wensen en leefstijl van de toekomstige bewoners. Zo heeft hij ontwerpen gemaakt voor een basisindeling, een designindeling en een indeling met een extra slaapkamer.

Feiten

 • Opdrachtgever
  Projectontwikkelingscombinatie Bèta
 • Architect
  01-10 Architecten, Rotterdam
 • Constructeur
  Aronsohn Raadgevende Ingenieurs, Rotterdam
 • Uitvoering
  Boele & van Eesteren, Rijswijk
  IBB Kondor, Oegstgeest
 • Oppervlakte
  5.000 m²
 • Status
  Opgeleverd, mei 2017
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Gerealiseerd
  Utilitaire woningbouw

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Appartementen One of a Kind Gouda opgeleverd

Op 7 april hebben Boele & van Eesteren en IBB Kondor appartementencomplex One of a Kind te Gouda opgeleverd aan de VvE en...

One of a Kind bereikt hoogste punt

Diverse genodigden vierden op 13 september 2016 het hoogste punt van de bouw van appartementencomplex One of a Kind in Gouda....

+