icon-arrow-right
Home Het Hollands Hof - Fase 3

Het Hollands Hof - Fase 3

Ter Aar

IBB Kondor heeft in Ter Aar Het Hollands Hof - Fase 3 gerealiseerd. Dit project omvat kavels en vrijstaande woningen, waar de kopers veel vrijheid kregen om hun eigen, ideale woning samen te stellen.

Allereerst konden de kopers hun favoriete kavel kiezen. Vervolgens kozen ze uit een van de vier verschillende woningtypen (Modern, Traditioneel, Hollands of Landelijk). Deze vrijheid heeft voor een gevarieerd straatbeeld gezorgd in de wijk. Alle woningen uit het Hollands Hof zijn voorzien van een riante tuin rondom.  

 

4_big.jpg

3_big.jpg

2_big.jpg

De inrichting van de buurt doet denken aan een karakteristiek Hollands hofje. Hollands gezellig, maar met de maatstaven en gemakken van nu. Het open karakter en de straat zorgen voor een prettige, rustige buitenruimte. Met voldoende speelplek voor kinderen. Eerder realiseerde IBB Kondor al fase 1 en 2 van Het Hollands Hof.

Feiten

 • Opdrachtgever
  VolkerWessels Vastgoed
 • Architect
  Schippers Architecten
 • Constructeur
  Aveco de Bondt
 • Uitvoering
  IBB Kondor
 • Rol IBB Kondor binnen het BIM-proces
  Coördinatie ontwerpfase
  Coördinatie engineeringsfase;
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Gerealiseerd

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Bouw nieuwe fase Het Hollands Hof feestelijk van start

Met het leggen van de eerste steen is vrijdag 14 juli het officiële startsein gegeven voor de bouw van Hollands Hof fase...

VolkerWessels overhandigt omgevingsvergunning Hollands Hof fase 3

Op vrijdagmiddag 20 januari heeft opdrachtgever VolkerWessels de omgevingsvergunning aan IBB Kondor overhandigd voor 7...

+