Home Het Hollands Hof - Fase 3

Het Hollands Hof - Fase 3

Ter Aar

IBB Kondor realiseert in Ter Aar nieuwbouwwoningen Het Hollands Hof fase 3. Dit project omvat kavels en vrijstaande woningen, waar de kopers een grote vrijheid hebben om hun eigen, ideale woning samen te stellen.

De woningen uit het Hollands Hof bieden een grote mate van keuzevrijheid aan de kopers: Allereerst kiezen de kopers hun favoriete kavel. Vervolgens kiezen ze uit een van de vier verschillende woningtypen (Modern, Traditioneel, Hollands of Landelijk). Alle woningen uit het Hollands Hof zijn voorzien van een riante tuin rondom.  

 

Hollands Hof fase 3 Impressie 3 type woningen

Hollands Hof fase 3 woningtype modern.jpg

WP_20171011_12_44_20_Pro.jpg

De inrichting van de buurt doet denken aan een karakteristiek Hollands hofje. Hollands gezellig, maar met de maatstaven en gemakken van nu. Het open karakter en de straat zorgen voor een prettige, rustige buitenruimte. Met voldoende speelplek voor kinderen. Eerder realiseerde IBB Kondor al fase 1 en 2 van Het Hollands Hof.

Feiten

 • Opdrachtgever
  VolkerWessels Vastgoed
 • Architect
  Schippers Architecten
 • Constructeur
  Aveco de Bondt
 • Uitvoering
  IBB Kondor
 • Rol IBB Kondor binnen het BIM-proces
  Coördinatie ontwerpfase
  Coördinatie engineeringsfase;
 • Projectcategorieën
  Woningbouw
  Gerealiseerd

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Bouw nieuwe fase Het Hollands Hof feestelijk van start

Actueel

Met het leggen van de eerste steen is vrijdag 14 juli het officiële startsein gegeven voor de bouw van Hollands Hof fase...

VolkerWessels overhandigt omgevingsvergunning Hollands Hof fase 3

Actueel

Op vrijdagmiddag 20 januari heeft opdrachtgever VolkerWessels de omgevingsvergunning aan IBB Kondor overhandigd voor 7...

+