icon-arrow-right
Home Het Hollands Hof - Fase 2

Het Hollands Hof - Fase 2

Ter Aar

IBB Kondor heeft in Ter Aar nieuwbouwwoningen gerealiseerd in Het Hollands Hof fase 2. Project 'Het HollandsHof' omvat kavels en vrijstaande woningen tegen aantrekkelijke prijzen. Midden in het Groene Hart hebben veel kopers hun droomwens in vervulling zien gaan. Het Hollands Hof is een bijzonder prettige plek om te wonen. Dit is onder meer te danken aan de kwaliteit van de woningen, maar ook aan de landelijke omgeving en de centrale ligging ten opzichte van de 4 grote steden.

De tweede fase van het het Hollands Hof bestaat uit 35 (vrije) kavels. Daarop heeft IBB Kondor verschillende typen woningen gerealiseerd. De kopers konden kiezen uit moderne stijl, traditioneel, Hollands of landelijk. Alle woningen zijn voorzien van een riante tuin rondom. De koper kiest zelf zijn favorite kavel, beslist welke van de vier woningtypen het best aansluit bij zijn of haar persoonlijk smaak, en bepaalt zo zelf hoe de toekomstige woning eruit ziet.

Inrichting van de buurt

De inrichting van de buurt doet denken aan een karakteristiek Hollands hofje. Hollands gezellig, maar met de maatstaven en gemakken van nu. Het open karakter en de straat zorgen voor een prettige, rustige buitenruimte met voldoende buitenruimte. 

Feiten

+