icon-arrow-right
Home Het Gemaalhuis

Het Gemaalhuis

Hoofddorp

Bouwcombinatie Gemaalhuis VOF, bestaande uit IBB Kondor en Bébouw Midreth, is eind 2018 gestart met  de realisatie van de 84 woningen in het nieuwbouwproject Het Gemaalhuis te Hoofddorp. Het project is een ontwikkeling van Timpaan en heeft een mix van huur- en koopwoningen.

Het Gemaalhuis kent een originele architectuur die gebaseerd is op de historische gemalen van de Haarlemmermeer. Het project markeert als het ware de entree van Hoofddorp. In het plan zijn 30 grondgebonden woningen en 54 appartementen gerealiseerd. Hiervan worden 40 appartementen afgenomen door Syntrus Achmea Real Estate & Finance. 

Duurzaam en energiezuinig

De woningen zijn voorzien van een duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. De grote voordelen: meer comfort tegen lagere kosten. De energiebehoefte voor verwarming, koeling en ventilatie is extreem laag en met zonnepanelen wekken de woningen zelf duurzame energie op. 

Feiten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Start bouw Het Gemaalhuis in Hoofddorp

Wethouder Jurgen Nobel heeft op woensdag 6 februari de eerste paal geslagen voor nieuwbouwproject Het Gemaalhuis in Hoofddorp,...

Timpaan, IBB Kondor en Bébouw Midreth tekenen realisatieovereenkomst 84 gasloze...

Op 11 juli is de overeenkomst getekend voor de realisatie van de 84 woningen in nieuwbouwproject Het Gemaalhuis te Hoofddorp....

Timpaan en IBB Kondor tekenen bouwteamovereenkomst Het Gemaalhuis Hoofddorp

Op 11 september hebben Ingeborg de Jong, directeur van ontwikkelaar   Timpaan   en Gerard Bac, directeur van...

+