Home De Tuinen van Morgenstond

De Tuinen van Morgenstond

Den Haag

In opdracht van woningcorporatie Staedion realiseert IBB Kondor in samenwerking met Loostad Vastgoedontwikkeling en Bouwmaatschappij Ufkes de Tuinen van Morgenstond. Het project bestaat uit vijf woongebouwen met in totaal 243 sociale huurwoningen. Daarnaast zijn de partijen verantwoordelijk voor twintig jaar onderhoud.

De woningen liggen aan de Coevorden- en de Haveltestraat. Het stedenbouwkundig plan voorziet in vijf blokken van vier hoog, heeft een integrale aanpak als basis en wil exploitatiekosten voorkomen. Daardoor hebben de woningen geen onrendabele top en krijgen de inwoners van Den Haag toegang tot nog meer betaalbare huurwoningen. De appartementen hebben allen een oppervlakte van 60 m² en zijn door de zorgvuldig gekozen detaillering en materialen van hoge kwaliteit. 

Het eerste woonblok is opgeleverd in oktober 2018. Naar verwachting worden de laatste woningen in het eerste kwartaal van 2019 overgedragen aan opdrachtgever Staedion.

 

Feiten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Eerste woonblok De Tuinen van Morgenstond opgeleverd

Actueel

In de aanwezigheid van toekomstige bewoners, omwonenden en overige belangstellenden is op maandag 15 oktober het eerste...

Bouw 243 huurwoningen De Tuinen van Morgenstond voor op schema

Actueel

Hoogste punt al bereikt! Op 6 juni is het hoogste punt van het Staedion project  ‘De Tuinen van...

Bouwupdate de Tuinen van Morgenstond

Actueel

Onderstaande foto’s geven een mooi overzicht van onze werkzaamheden bij de Tuinen van Morgenstond in Den Haag. In...

+