icon-arrow-right
Home De Tuinen van Morgenstond

De Tuinen van Morgenstond

Den Haag

In opdracht van woningcorporatie Staedion heeft IBB Kondor in samenwerking met Loostad Vastgoedontwikkeling en Bouwmaatschappij Ufkes de Tuinen van Morgenstond gerealiseerd. Het project bestaat uit vijf woongebouwen met in totaal 243 sociale huurwoningen. Daarnaast zijn de partijen verantwoordelijk voor twintig jaar onderhoud.

De woningen liggen aan de Coevorden- en de Haveltestraat. Het stedenbouwkundig plan voorziet in vijf blokken van vier hoog, heeft een integrale aanpak als basis en wil exploitatiekosten voorkomen. Daardoor hebben de woningen geen onrendabele top en krijgen de inwoners van Den Haag toegang tot nog meer betaalbare huurwoningen. De appartementen hebben allen een oppervlakte van 60 m² en zijn door de zorgvuldig gekozen detaillering en materialen van hoge kwaliteit. Het laatste woonblok uit De Tuinen van Morgenstond is in januari 2019 opgeleverd. 

 

Feiten

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Laatste blok De Tuinen van Morgenstond overgedragen

Op maandag 28 januari 2019 is het vijfde en laatste woongebouw uit de Tuinen van Morgenstond overgedragen aan opdrachtgever...

Bouw 243 huurwoningen De Tuinen van Morgenstond voor op schema

Hoogste punt al bereikt! Op 6 juni is het hoogste punt van het Staedion project  ‘De Tuinen van...

Bouwupdate de Tuinen van Morgenstond

Onderstaande foto’s geven een mooi overzicht van onze werkzaamheden bij de Tuinen van Morgenstond in Den Haag. In...

+