icon-arrow-right
HomeOver onsOnze missie

Jouw resultaat ons succes

Op deze website kunt u kennis maken met onze manier van werken. We geven een inkijkje in de mooie transformaties, utiliteitsbouw-, woningbouw en utilitaire woningbouw projecten die wij hebben mogen realiseren. Wij zijn trots op onze bijdrage aan het resultaat van onze opdrachtgevers, eindgebruikers en medewerkers. Want dat resultaat is óók ons succes.

Planbord investeerders

Om dit resultaat te optimaliseren, stappen wij het liefst zo vroeg mogelijk in het project. We willen meedenken, van ontwerp tot en met onderhoud. Als hoofdaannemer zorgen wij voor een helder bouwproces waar wij de planning, budget en organisatie bewaken. Daarbij zoeken we constant naar vernieuwing binnen ons proces en blijven we leren. Door tijd te investeren in de samenwerking met onze opdrachtgevers en ketenpartners weten wij precies wat er van ons verwacht wordt en hoe wij onze waarde kunnen maximaliseren. Zo creëren wij maximaal resultaat met minimaal risico.

 

De eigenschappen die hiervoor nodig zijn zitten bij ons in het DNA. Al sinds 1925, toen nog als het Ingenieursbureau voor de bouwnijverheid, loopt en kijkt IBB Kondor vooruit. Samen gaan wij voor de uitdaging en nemen wij de verantwoordelijkheid op ons gedurende het gehele proces. Daardoor creëren wij een onbezorgd traject voor onze opdrachtgevers. Zowel voor partijen die zich geregeld buigen over huisvestingsvraagstukken als voor opdrachtgevers zonder dergelijke ervaring.

Bouwen aan waarde

Ons werk draagt bij aan het succes en geluk van mensen. Zo leveren wij met onze projecten een bijdrage bij aan het woon- en werkplezier van  gebruikers, bewoners, medewerkers en overige stakeholders van onze projecten. Denk aan gelukkige bewoners van de door ons gerealiseerde woningen. Werknemers in de fijne werkomgeving van een door ons gebouwd kantoor. En natuurlijk onze eigen medewerkers die elke dag met veel plezier voor u aan de slag gaan. Dat noemen wij bouwen aan waarde. Onze grootste drijfveer.

+