icon-arrow-right
HomeOver onsOnze directie

Directie IBB Kondor

De directie van IBB Kondor bestaat uit Bart Mostermans en Sven Kuijper. Bart Mostermans is verantwoordelijk voor de productie, Sven Kuijper richt zich op de acquisitie. Gezamenlijk sturen zij de organisatie aan vanuit de visie 'Jouw resultaat ons succes'.

"De bouwsector spreekt ons aan vanwege de cultuur ‘van het aanpakken’. We zijn graag bezig met het concreet maken van de huisvestingsvraag van onze klanten. En daar omheen een gebouw te ontwerpen, realiseren of renoveren, en bij voorkeur (technisch) te onderhouden. Of dit nu een woning is of utilitair vastgoed zoals kantoren, scholen of zorggebouwen. We bedenken met verschillende partners een goede bouwoplossing. Een oplossing die lang meegaat. Dat maakt ons werk heel concreet, want het resultaat kun je aanraken en beetpakken.

 

Steeds vaker zijn we ook verantwoordelijk voor het (technisch) onderhoud van deze panden. Dit maakt ons werk nog leuker, omdat we niet klaar zijn wanneer we een gebouw opleveren. Dit betekent ook dat we de eindgebruiker steeds vaker centraal stellen. En dat we bewuster worden van de toekomstwaarde en duurzaamheid van een gebouw. Noem het maatschappelijke verantwoordelijkheid!

Samenwerking

Samenwerking vinden we heel belangrijk. We zijn zeer betrokken bij onze klanten. Samen met hen en overige partners binnen de bouwkolom willen we tot het beste resultaat komen. Dat is wat ons als directie van IBB Kondor inspireert. Met enthousiasme en gedrevenheid, en zonder verborgen agenda’s. We willen samenwerken vanuit een open houding. En met respect voor elkaars belangen gezamenlijk de gestelde doelen bereiken. Zo werken wij aan lange termijnrelaties om de beste resultaten te behalen.

 

Sturen op een vast budget

Wij als directie van IBB Kondor staan voor het sturen op een vast budget. En voor een vertaling naar een oplossing die past bij de klantvraag. Daarbij zetten we de principes van BIM en Lean bouwen intensief in. We werken altijd vanuit een prijs- en prestatiegarantie. Voorwaarde is een scherpe beheersing van kostprijs en kwaliteit (conform ISO 14001 en ISO 9001). We noemen het ook wel de ‘geen gezeur garantie’. Dat we onderdeel van VolkerWessels zijn, helpt daar natuurlijk ook bij.

Als de crisis iets heeft aangetoond, is het wel dat onze hang naar steeds meer ons uiteindelijk minder brengt. Groei heeft voor ons te maken met steeds beter, niet met steeds meer. Steeds meer heeft een plafond, steeds beter niet."

+