icon-arrow-right
HomeNieuws VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk en logo

VolkerWessels en werkmaatschappijen introduceren nieuw beeldmerk en logo

Actueel

verbonden door een krachtig beeldmerk met behoud van diversiteit en eigen lokale cultuur.

VolkerWessels en haar werkmaatschappijen in Nederland zijn vanaf vandaag te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo.
In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsen en alle andere plekken waar we aan het werk zijn. Deze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

Oorsprong

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de drang tot vernieuwing, tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds.

 

Omdat we onze diversiteit en de eigenheid van iedere werkmaatschappij binnen ons concern koesteren, behouden alle werkmaatschappijen in Nederland hun naam en zullen ze herkenbaar zijn aan het nieuwe beeldmerk en de eenduidige stijl.

Trots

Net als voorheen is IBB Kondor trots op het feit dat wij onderdeel zijn van de VolkerWessels familie en met deze toevoeging wordt het voor ons intern en extern nog duidelijker dat wij deel uitmaken van één sterk, gezond bedrijf.

+