icon-arrow-right
HomeNieuws Verkoop lofts gestart in 50kV gebouw Leiden

Verkoop lofts gestart in 50kV gebouw Leiden

Actueel

Onlangs is de verkoop gestart van 30 lofts in het 50kV gebouw in Leiden. De verkoopmanifestatie vond in het pand zelf plaats. Dit is het voormalige schakel- en transformatorstation 50kV van de Stedelijke Licht Fabrieken. Het gebouw staat aan de Pasteurstraat in Leiden. Tijdens de verkoopmanifestatie konden belangstellenden brochures, inschrijfformulieren en prijslijsten ophalen. Ook konden zij het oude transformatorstation zelf bewonderen. Evenals de artist impressions van de lofts en hoe het pand er verder uit gaat zien. Inschrijven kan t/m vrijdag 11 november 2016.

50kV Leiden - verkoopbijeenkomst lofts

Verbouwen

IBB Kondor gaat dit oude schakel- en transformatorstation 50kV verbouwen tot 30 gloednieuwe lofts. De meeste zijn 3-laags en hebben een dakterras. Het gebouw staat in de kleurrijke wijk Nieuw Leyden. Vlakbij parken, het Centraal Station en de binnenstad van Leiden. De opdrachtgever is AmerHill. De oplevering staat gepland voor 2017.

Ontwerp

Het ontwerp van PBV Architects zorgt voor eigentijdse lofts met een industriële look. Het historische karakter van het stijlvolle pand blijft daarbij wel bewaard.

 

Meer informatie

http://www.loftinleiden.nl/

Projecten

Alle projecten
+