icon-arrow-right
HomeNieuws One of a Kind bereikt hoogste punt

One of a Kind bereikt hoogste punt

Actueel

Diverse genodigden vierden op 13 september 2016 het hoogste punt van de bouw van appartementencomplex One of a Kind in Gouda. Op deze warme dag verzamelden de gasten zich op de bouwplaats aan de Ronsseweg. Kopers mochten een boodschap achterlaten op het dakluik. Dit werd tijdens de officiële ceremonie door twee kopers geplaatst om het hoogste punt aan te geven.

One of a Kind Gouda - viering hoogste punt

Het project bestaat uit 33 koopappartementen in toren One of a Kind. Daarvan is inmiddels 85% verkocht. Op hetzelfde terrein is ook gestart met de ruwbouw van toren X1, die 44 huurwoningen bevat. Beide torens worden gerealiseerd door Boele & van Eesteren en IBB Kondor, beide VolkerWessels ondernemingen.

 

Ronsseveld

One of a Kind is onderdeel van het project Ronsseveld in Gouda. Het nieuwe appartementencomplex bestaat uit 8 verschillende woningtypen. Er zijn drie- en vierkamerappartementen, en de oppervlakten variëren van 104 tot 133 m². Elk appartement heeft op zijn minst één buitenruimte in de vorm van een terras, loggia of balkon. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage, die met een lift verbonden is aan de woningen.

Projecten

Alle projecten
+