icon-arrow-right
HomeNieuws Geslaagde informatiebijeenkomst kopers De Generaal

Geslaagde informatiebijeenkomst kopers De Generaal

Actueel

Op 22 maart hebben we een informatiebijeenkomst gehouden voor de kopers van de appartementen van project ‘De Generaal’ te Rijswijk. De kopers zijn onder andere geïnformeerd over het bouwtraject en het proces dat we met de kopers gaan doorlopen van het vaststellen van de koperskeuzen tot en met de oplevering.

De bijeenkomst werd gehouden bij installateur Giesbers & van der Graaf, waardoor de kopers alvast een aantal sanitair-opties konden bekijken. Ook Klimaatgarant was aanwezig om de installatie toe te lichten. Daarnaast konden we onder het genot van een hapje en een drankje samen  toosten op een voorspoedige bouw!

De Generaal

IBB Kondor, onderdeel van ontwikkelingscombinatie 'De Generaal', is verantwoordelijk voor de transformatie van het voormalige Rijswijkse belastingkantoor tot een lichte woontoren met 200 appartementen. Het gaat om 35 koopappartementen waar er nog 4 van onder optie staan,  de overige appartementen zijn bestemd voor de verhuur.  ‘De Generaal’ telt in totaal 17 bouwlagen waar twee- en driekamerappartementen op worden gerealiseerd. In de bestaande kelder worden individuele bergingen en een collectieve fietsenstalling gerealiseerd. De transformatie van ‘De Generaal’ is in het najaar van 2017 van start gegaan.

Projecten

Alle projecten
+