icon-arrow-right
HomeNieuws Bouw nieuwe fase Het Hollands Hof feestelijk van start

Bouw nieuwe fase Het Hollands Hof feestelijk van start

Actueel

Met het leggen van de eerste steen is vrijdag 14 juli het officiële startsein gegeven voor de bouw van Hollands Hof fase 3. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst op de bouwlocatie in het bijzijn van de kopers en vertegenwoordigers van initiatiefnemer VolkerWessels Vastgoed en aannemer IBB Kondor.

Het was een bijzondere middag voor de kopers van de woningen. De middag vormde een gelegenheid voor de kopers om de nieuwe buren en buurtbewoners te leren kennen en gezamenlijk te proosten op dit mooie moment.

Het Hollands Hof in Ter Aar is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. De wijk is ruim gelegen en heeft een vrij uitzicht over de veilige en rustige omgeving aan de rand van Ter Aar. Het Hollands Hof biedt alle ruimte voor persoonlijke wensen met vrije bouwkavels. Deze vrijheid voor de kopers is goed terug te zien in het gevelbeeld; in deze fase worden zowel woningen met een moderne architectuur als woningen met een jaren ’30 uitstraling gerealiseerd.

 

Daarnaast is deze bouwfase de start voor de bouw van de eerste drie woningen volgens het ZuiverWonen concept. Dit nieuwe woonconcept van VolkerWessels Vastgoed biedt vrijstaande, energieleverende woningen met rieten kap en voorzien van zonnepanelen. Het Hollands Hof is de eerste locatie in Nederland waar deze woningen gebouwd worden.

 

Projecten

Alle projecten
+