icon-arrow-right
HomeNieuws NOW Building bereikt binnenkort hoogste punt

NOW Building bereikt binnenkort hoogste punt

Actueel

De bouw van NOW Building op Park 20|20 in Hoofddorp bereikt binnenkort het hoogste punt. Deze mijlpaal wordt op vrijdag 4 november aanstaande met de betrokken partijen gevierd.De bouw verloopt voorspoedig. De draagconstructie met de markante houten V-spanten is inmiddels gereed. Het gebouw zal medio 2017 opgeleverd worden.

NOW Building Hoofddorp - realisatiefase

IBB Kondor is bezig met de bouw van NOW Building op Cradle to Cradle Park 20|20 in Hoofddorp. Dit is het eerste multi-tenant gebouw dat hier wordt ontwikkeld. Het moet de eyecatcher op dit businesspark worden. Circa 6.000 m² kantoorruimte komt er. Verdeeld over de begane grond en vier verdiepingen. De begane grond is bestemd voor algemene faciliteiten, zoals een coffee corner en restaurant. Het gebouw is direct toegankelijk vanuit de parkeergarage die eronder ligt.

Volgende fase

Inmiddels is IBB Kondor gestart met de volgende fase. Na de HSB-elementen worden de aluminium kozijnen en de gevelbekleding aangebracht. Opvallend daarbij is de gevelsluiting met de CO2 absorberende keramische tegels en hun unieke patroon. In de eerste helft van volgend jaar vinden de afbouw en (terrein)inrichting plaats. Dan kan NOW Building op 1 juni 2017 worden opgeleverd. 

Lees verder op NOW Building. 

Projecten

Alle projecten
+