icon-arrow-right
HomeNieuws Meer dan 1000 bezoekers bij het LAM

Meer dan 1000 bezoekers bij het LAM

Actueel

Op de Dag van de Bouw op 4 juni 2016 was de bouwplaats van het LAM (Lisser Art Museum) op het Landgoed Keukenhof voor één dag opengesteld. Bezoekers konden alvast kennis maken met het gebouw. Hierin zal vanaf het voorjaar van 2018 het LAM gevestigd zijn.

Lisser Art Museum- Dag van de Bouw

Verschillende aannemers en onderaannemers presenteerden zich op deze dag. Bezoekers konden metselen, graven en timmeren. En daarnaast ook bouwen, schilderen en beschilderd worden. Het ontwerp werd uitgebreid toegelicht door de architect. Ook was er alvast een kleine kunstpresentatie als voorproefje op wat nog komen gaat.

 

Dag verliep voorspoedig

Al voor 10 uur arriveerden de eerste nieuwsgierigen. Niet lang daarna namen alle leeftijdscategorieën enthousiast deel aan de diverse activiteiten. De dag verliep voorspoedig. Overal op en rond de bouwplaats was het gezellig druk zonder dat er lange wachtrijen waren. Veel bezoekers kwamen uit Lisse en omgeving en hebben zich vaak met het hele gezin, goed vermaakt. Maar ook bezoekers uit Leiden en Haarlem wisten de weg naar het LAM te vinden.

 

“Het zonnige weer en het uitgebreide programma hebben voor veel vrolijke en enthousiaste mensen gezorgd. Met meer dan duizend bezoekers zijn onze verwachtingen ver overtroffen”, aldus Jan-Willem van der Plas, hoofduitvoerder IBB Konder en coördinator van deze dag.

 

Organisatie

De dag werd mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers, IBB Kondor, KVDK Architecten, AW-Groep, Petersen Tegl, Faber Betonpompen, Verschoor, Constar Beton, Pretpaleis, Stalmagic, Sven van der Vlugt Fotografie, Vereniging EHBO Lisse, Bouwsels.com, Madema, Matemco, Betonvlechtersbedrijf Eradus B.V., Misha Buwalda, Voskamp, GBI van Beijeren, Pontmeijer, Vilton, Schulte & Lestraden, GPO Advies, Hebo Metselwerken, Bouwcenter RAB Wassenaar, Ligtvoet Natuursteen B.V., Tante Alie, Bouwmensen, Dirk, Ferocius Events, Voortman Staal, Kunstenaars LAB, VolkerWessels, Kasteel Keukenhof en het LAM.

+