icon-arrow-right
HomeNieuws Directie IBB Kondor uitgebreid

Directie IBB Kondor uitgebreid

Actueel

Sinds 25 januari jl. is de directie van IBB Kondor uitgebreid. Naast directeur Anton Spaan maakt Gerard Bac nu ook deel uit van de leiding van het bedrijf. Hij houdt zich vooral bezig met de acquisitie van projecten. Spaan blijft verantwoordelijk voor de technische en bouwkundige aangelegenheden. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de algemene zaken. Een korte kennismaking met het nieuwe directielid.

Gerard Bac al vijftien jaar in bouwsector
Gerard Bac werkt al zo’n vijftien jaar in de bouwsector. De eerste tien jaar bij een bouw- en aannemingsbedrijf in de Randstad. Daar heeft hij verschillende managementfuncties vervuld. Vervolgens is hij zijn eigen bouwonderneming gestart.
Hij heeft een technische en een bedrijfskundige achtergrond. Van daaruit was hij de laatste jaren vooral commercieel actief binnen de sector. Bac: “Ik heb me beziggehouden met alle soorten bouwprojecten. Van nieuwbouwwoningen tot grootschalige renovatie- en verbouwprojecten. Daarin heb ik altijd samengewerkt met verschillende partijen in de bouwkolom.”

 

Waar staat nieuw directielid IBB Kondor voor?

Het nieuwe directielid van IBB Kondor staat voor samenwerken op basis van vertrouwen. “Mensen inspireren en prikkelen om samen te ondernemen. Samen kansen benutten. Dat vind ik een echte uitdaging. Want de wensen van de klant staan altijd centraal. Daar willen we op aansluiten en daarbij natuurlijk de hoogste kwaliteit leveren. Kwaliteit kost geld, maar het gebrek eraan kost goud!”

 

Toekomstverwachtingen

Bac verwacht veel van zijn toekomst bij IBB Kondor. Samen met directeur Spaan en de medewerkers wil hij zich inzetten het bedrijf te laten groeien, en steeds beter te worden. Volgens hem gaat groei over steeds beter, en niet over steeds meer. “Steeds meer heeft een grens, steeds beter niet.”

 

Gerard Bac (38) is getrouwd en woont met vrouw en kinderen (zoon en twee dochters) in de Randstad.

+