icon-arrow-right
HomeNieuws Bouwplaats van het LAM (Lisser Art Museum) op 4 juni open voor publiek

Bouwplaats van het LAM (Lisser Art Museum) op 4 juni open voor publiek

Actueel

Kom op zaterdag 4 juni tussen 10 en 16 uur een kijkje nemen op de bouwplaats van het LAM. Normaliter is de toegang verboden, maar op de ‘Dag van de Bouw’ is deze eenmalig geopend voor publiek. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong, oud, bouw- en kunstliefhebbers. Over de bouwplaats verspreid zijn er gedurende de dag diverse informatiepunten over technische aspecten van de bouw, bouw en kunst gerelateerde workshops en activiteiten. Voor de kinderen geldt, handen uit de mouwen en ga aan de slag als bouwer, kunstenaar of bouwkunstenaar.

Lisser Art Museum

LAM

September 2015 is de bouw van het LAM gestart. Het gebouw is ontworpen door Arie Korbee van KVDK Architecten. De bouw wordt uitgevoerd door IBB Kondor. Het modern ogende gebouw gaat vijf hoofdzalen tellen. Tweederde van het gebouw komt boven de grond uit, het onderste gedeelte wordt in het landgoedduin geschoven. 13 mei heeft het gebouw zijn hoogste punt bereikt. Het duurt echter nog even voor het museum haar deuren in 2018 opent. Zaterdag 4 juni is hiermee een uitgelezen kans om alvast kennis te maken.

 

Voor het programma en meer informatie hou de website in de gaten: www.LAMLisse.nl en/of like ons op Facebook: https://www.facebook.com/LAMLisse/     

 

http://www.lamlisse.nl/index.php/nieuws/bouwplaats-open-voor-publiek

 

Conservator Sietske van Zanten: “Speelsheid en verwondering zijn voor het LAM belangrijk bij het kijken naar kunst. Op een dag als deze kun je daar op een leuke manier mee experimenteren. Het zal een dag worden waar genoeg te beleven is voor jong en oud. Wij nodigen iedereen - van bouw- tot kunstliefhebbers - van harte uit om de bouwplaats te bekijken en nader kennis te maken met het LAM.”

 

Openstelling bouwplaats LAM op zaterdag 4 juni 2016 van 10 uur tot 16 uur.

Entree gratis.

De bouwplaats is te bereiken via entree Landgoed Keukenhof, Keukenhof 1, Lisse.

Wij adviseren om met de fiets te komen.

+