icon-arrow-right
HomeNieuws 21 mei Open Huis Het Hollands Hof

21 mei Open Huis Het Hollands Hof

Actueel

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op zaterdag 21 mei tijdens het Open Huis een kijkje te nemen in de modelwoning van Het Hollands Hof in Ter Aar. Dit kan tussen 11.00 en 13.00 uur.

Het Hollands Hof- fase 2 artist impression

Het Hollands Hof is een geheel nieuwe wijk middenin het Groene Hart. De wijk is ruim gelegen en heeft een vrij uitzicht over de veilige en rustige omgeving aan de rand van Ter Aar. In Het Hollands Hof staat vrijstaand wonen centraal. Samen met de kopers werd op 11 mei jl. het startsein voor de bouw van vijf vrijstaande woningen gegeven.

 

Met de start van deze nieuwe bouwfase krijgt Het Hollands Hof steeds meer vorm als gezellige nieuwe woonwijk.

De kopers kiezen hun kavel (hun favoriete plek binnen de wijk) en geven vervolgens aan naar welk type woning de voorkeur gaat (keuze uit vier typen, variërend van landelijk tot modern). De kopers van deze fase kozen allen voor type Traditioneel, een ruime woning geïnspireerd op de architectuur van de jaren dertig. Naast deze vijf woningen zijn er ook vrije bouwkavels verkocht, deze kopers bepalen zelf hun bouwplanning. Het Hollands Hof is een ontwikkeling van VolkerWessels Vastgoed. 

Meer informatie en bezichtiging
Uiteraard is het ook mogelijk om op een ander moment langs te komen voor een bezichtiging. Kijk op www.hethollandshof.nl voor de eerstvolgende data of bel met Jozé Janssen (verkoopbegeleider namens VolkerWessels Vastgoed), 06 46 39 36 32 of Drieman Garantiemakelaars, 0172 460 808 voor een afspraak.

www.hethollandshof.nl

+