icon-arrow-right
Home IBB Kondor

IBB Kondor

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

KVK gegevens:
IBB Kondor bv (IBB Kondor)
statutair gevestigd te Rijssen
KvK-nr: 06084352

Download naar uw adressenboek
Plan hier uw route

IBB Kondor bv is een middelgroot bouwbedrijf dat bouwopdrachten uitvoert in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie in Nederland. Het bedrijf is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001, 14001 en VCA**.
IBB Kondor bv voert bouwopdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers in vele sectoren (RGD, NOC & NSF, woningbouwverenigingen en grote ontwikkelaars), ook werken zij vaak samen met ontwikkelingsmaatschappijen binnen het concern.

Historie

Het bedrijf IBB (Ingenieurs Bureau voor Bouwnijverheid) is opgericht in 1925 door Ir. M. Elion. De eerste huisvesting stond aan de Duinweg te Den Haag. In 1931 verhuisde het bedrijf naar de Hoogen Morsweg te Leiden (gemeente Oegstgeest) en in 1985 verhuisde het bedrijf naar de Schipholweg in Leiden en de laatste verhuizing naar het huidige pand aan de Oude Vaartweg te Oegstgeest was in 1997. Na vele overnames fuseerde in 1990 Beheermaatschappij Wessels Rijssen met IBB Kondor groep n.v. Dit leidde tot de naam Kondor Wessels Groep nv. Na de fusie in 1997 met Koninklijke Volker Stevin nv is IBB Kondor bv nu een onderdeel van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv (VolkerWessels) met het huidige concernkantoor in Amersfoort.
Binnen Koninklijke Volker Wessels Stevin nv is IBB Kondor bv werkzaam als zelfstandige werkmaatschappij met een eigen winst- en omzetverantwoordelijkheid. Door deze verbinding kan een beroep gedaan worden op een professionele materieeldienst en de aanwezige kennis en ervaring binnen het concern.

Laatste projecten

Alle projecten
+