HomeProjecten One of a Kind

One of a Kind

Gouda

IBB Kondor realiseert nieuwbouwappartementen in Gouda, in project One of a Kind. Dit gebeurt in samenwerking met Boele & Van Eesteren. One of a Kind is een schitterend complex aan de Ronsseweg. Het bevat 33 grote en luxe afgewerkte appartementen. De bouw is in mei 2016 gestart en zal ongeveer een jaar duren.

Onderdeel Ronsseveld

Het appartementencomplex is onderdeel van project Ronsseveld in Gouda. 

IBB Kondor bouwt hier:

  • 33 royale drie- en vierkamerappartementen
  • met oppervlakten van 104 tot 133 m²
  • acht verschillende woningtypen
  • een parkeergarage onder het gebouw. Deze is vanaf de appartementen via een lift te bereiken
  • comfortabele buitenruimtes. Elk appartement heeft een terras, loggia en/of balkon

 

 

 

 

Luxe wonen

In de appartementen kun je luxe wonen. Op loopafstand van het centrum van Gouda, en vlakbij het station. Het zevenlaagse complex is ontworpen met oog voor detail. Dit is eveneens goed zichtbaar bij de inrichting van het gebied eromheen. De woningen liggen aan de ene kant direct aan het water. En aan de andere kant is een sfeervol plein met groen en fraaie waterpartijen. Vanaf balkon of terras heb je dus altijd een mooi uitzicht.

Speciale interieurontwerpen Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum heeft enkele speciale interieurontwerpen voor dit project gemaakt. De focus ligt daarbij op een samenwonend stel. Hij ontwierp voor drie appartementen elk een eigen variant. Van traditioneel tot design. Beerbaum laat zich hierbij leiden door de wensen en leefstijl van toekomstige bewoners. Hij heeft ontwerpen gemaakt voor een:

  • basisindeling
  • designindeling
  • indeling passend bij een stel dat een extra slaapkamer nodig heeft.

 

Kijk voor meer informatie op www.woneninoneofakind.nl

Verkoop gestart

De verkoop is inmiddels gestart. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op met makelaar Mirna Bredt van Alpha Makelaardij in Gouda. Telefoon 0182 – 511 424 of info@alphamakelaardij.nl

Feiten

+