HomeProjecten Overteylingen

Overteylingen

Sassenheim

IBB Kondor is bezig met het voorbereiden van de realisatie van 12 PlusWoningen in plangebied Overteylingen te Sassenheim. Het gaat om 8 twee-onder-één-kapwoningen verdeeld over vier blokken, 2 woningen die via de garage aan elkaar geschakeld zijn en twee vrijstaande woningen. Naar verwachting kan er eind 2017 gestart worden met de sloop van de bestaande bebouwing en het bouwrijp maken van het gebied, zodat er in het eerste kwartaal van 2018 gestart kan worden met de realisatie van de woningen. Daarnaast is IBB Kondor ook verantwoordelijk voor de inrichting van het openbaar gebied.

Uitdaging

De woningen worden omgevormd tot het PlusWonen-concept. In een eerder stadium heeft de gemeente reeds een vergunning verleend voor de bouw van de woningen waarin het gevelbeeld al is vastgelegd. Aan IBB Kondor de uitdaging om woningen te realiseren die zowel voldoen aan de eisen uit de vergunning als de wensen van de betrokken partijen.


PlusWonen

Het PlusWonen-concept staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden, wat alles te maken heeft met de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt. Daarnaast zijn de woningen duurzaam en is de architectonische vrijheid binnen het  PlusWonen-concept groot.

Feiten

Gerelateerde informatie

+