HomeOver ons

Over ons

Kennis, vakmanschap en verantwoordelijkheidsgevoel. Dat is de kracht van IBB Kondor. In opdracht van project- en vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere professionele marktpartijen concentreren wij ons op projecten in de grote randstad. Wij zijn actief over de volle breedte van de vastgoedmarkt. Dit varieert van (grootschalige) woningbouw, utilitaire projecten of transformaties en binnenstedelijke ontwikkeling.

IBB Kondor heeft een rijk verleden: Al in 1925 werd het Ingenieursbureau voor de Bouwnijverheid opgericht. Inmiddels is IBB Kondor al weer enige tijd onderdeel van VolkerWessels. Een internationaal concern met bedrijven over de hele wereld in alle bouwdisciplines. Dankzij deze krachtenbundeling beschikt IBB Kondor over een solide financiële positie en uitgebreide kennis en kunde op alle gebieden binnen het vastgoed. 

 

Tel hierbij op dat IBB Kondor een nuchter, hands on bedrijf is dat met beide benen op de grond staat en kom tot de conclusie dat IBB Kondor een partner is die het verschil maakt. Van de tekentafel tot de laatste steen. Wij zijn u van dienst in alle stadia in het ontwikkel- en bouwproces.

VOLKERWESSELS

IBB Kondor is onderdeel van VolkerWessels; een internationaal concern met werkmaatschappijen in alle bouwdisciplines. Dankzij deze krachtenbundeling beschikt IBB Kondor over een solide financiële positie en uitgebreide kennis en kunde op alle gebieden binnen het vastgoed. VolkerWessels is een bouwconcern dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten. In totaal geven binnen ons concern zo'n 16.000 medewerkers (bij meer dan honderd werkmaatschappijen) dagelijks invulling aan ons thema.

+