HomeOver ons

Over ons

Kennis, vakmanschap en verantwoordelijkheidsgevoel. Daar ligt de kracht van IBB Kondor. In opdracht van project- en vastgoedontwikkelaars, woningbouwcorporaties of andere professionele marktpartijen concentreren wij ons op projecten in de grote randstad. Daarbij zijn wij actief over de volle breedte van de vastgoedmarkt. Wij hebben een schat aan ervaring in zowel (grootschalige) woningbouw, utilitaire projecten als transformaties en binnenstedelijke ontwikkeling.

IBB Kondor heeft een rijk verleden. Al in 1925 werd het Ingenieursbureau voor de bouwnijverheid opgericht. Inmiddels is IBB Kondor alweer enige tijd onderdeel van VolkerWessels. Een internationaal  bouwconcern dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten. In totaal geven zo'n 16.000 medewerkers (bij meer dan honderd werkmaatschappijen) dagelijks invulling aan de visie van VolkerWessels. Dankzij deze krachtenbundeling beschikt IBB Kondor over een solide financiële positie en uitgebreide kennis en kunde op alle gebieden binnen het vastgoed.

Tel hierbij op dat IBB Kondor een nuchter, hands on bedrijf is dat met beide benen op de grond staat en kom tot de conclusie dat wij de partner zijn die het verschil maakt. Van de tekentafel tot de laatste steen; IBB Kondor is u graag van dienst in alle stadia van het ontwikkel- en bouwproces.

+