HomeOnze werkwijzeDuurzaamheid

Duurzaamheid

Onze samenleving krijgt steeds ‘groenere genen’. Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Ook binnen de bouwsector ligt de focus meer dan ooit op het gebruik van duurzame materialen, bouwmethoden en het energiegebruik in de gebruiksfase.

IBB Kondor heeft veel ervaring opgedaan bij de uitvoering van diverse duurzame projecten, zowel in de utiliteits- als woningbouw. Zo is IBB Kondor onder andere betrokken bij de realisatie van duurzame kantoren op Park 20 | 20 te Hoofddorp. Hier wordt andere samengewerkt met  Cradle to Cradle geestesvader William McDonough. Bovendien wordt er  gewerkt met internationale duurzaamheidslabels zoals BREEAM.

LEVENSKWALITEIT

Wanneer het gaat om woningbouw maakt IBB Kondor waar het kan gebruik van de duurzame woningconcepten van VolkerWessels (PlusWonen, MorgenWonen en ZuiverWonen). Daarnaast denkt IBB Kondor met haar opdrachtgevers mee op zoek naar duurzame optimalisaties. Graag maken wij het verschil door de inbreng van onze expertise op het gebied van techniek, logistiek, prijsvorming en veiligheid: Samen streven we naar het verbeteren van levenskwaliteit!

+